marți, 19 iunie 2012

Horoscop 2013 - Saturn in Scorpion


Pe tot parcursul anului 2013, Saturn tranzitează semnul Scorpionului, în care a intrat în octombrie 2012. 
Saturn în Scorpion este în peregrinaj. Aceasta poziţie aduce în prim-plan domeniile puse întotdeauna în legătură cu semnul Scorpionului, guvernat de Pluton şi de Marte: 
- banii care nu sunt câştigaţi prin muncă proprie;
- sexualitatea;
- ocultismul;
- pasiunile extreme şi dorinţa de putere.


Toate aceste domenii intră în prim-plan, fiind nevoia - ca urmare a acţiunii lui Saturn - de maximă responsabilitate, în orice acţiune ce are legătură cu ele.
Saturn ne va îndemna, pe parcursul a aproximativ 3 ani, să ne rezolvăm problemele în fiecare din aceste domenii, găsind calea de mijloc acolo unde suntem înclinaţi mai degrabă să adoptăm o atitudine extremistă, hazardată.
În ceea ce priveşte banii, e nevoie de cumpătare şi de sineritate. Banii altora nu vor mai fi direcţionaţi spre noi decât în măsura în care îi merităm. 
Pe plan sexual, trebuie evitate excesele, dar şi abstinenţa. O viaţa sexuală normală nu înseamnă nici refuzul sexului, dar nici relaţii cu trei sau patru parteneri în acelaşi timp.
Ocultismul e un domeniu care va reveni în prim-plan, însă e bine să nu nejucăm cu fenomene a căror existenţă nu o putem controla. Dacă ne pasionează ocultismul, nu trebuie să începem să experiemntăm pe cont propriu, ci să studiem mai întâi, sub îndrumarea unor specialişti.
Aşadar, în tot şi în toate, trebuie să căutăm cumpătarea şi calea de mijloc. Inclusiv în ceea ce priveşte atitudinea faţă de putere. cei care vor dori prea mult să îi controleze pe cei din jur nu vor avea surprize dintre cele mai plăcute. 

În mare, aceste aspecte se vor menţine şi pe parcursul lui 2014, când Saturn se va afla, de asemenea, în Scorpion


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate