joi, 13 decembrie 2012

Horoscop Leu 2013: profesie

Leul are parte de un an destul de liniştit, pe plan profesional. Marea majoritate a nativilor au luat deciziile care contează pe parcursul ultimilor doi ani, astfel că de acum înainte nu vor face altceva decât să semene ceea ce au cules. Dacă au ştiut să aleagă bine în momentele cheie, se vor bucura de un job bun, cu câştiguri serioase şi o tmosferă plăcutăî. Dacă însă au făcut în trecut alegeri greşite, nu 2013 va fi anul care să le permită realizarea uneo reparaţii totale.

Aşadar, şanse puţine să se schimbe locul de muncă. În schimb, vor fi suficiente evenimente la vechiul serviciul. Posibil să apară noi şefi, noi colegi, noi subordonaţi, noi proiecte. 
De asemenea, trebuie subliniat faptul că, pe plan profesional, e obligatoriu pentru Leu să fie bine familiarizat cu noua tehnologie. Această nevoie -valabilă pentru toată lumea - îi vizează în mod special pe nativii Leu, care trebuie să se pune la curent cu ultimele invenţii şi descoperiri şi, mai ales, să ţină pasul cu tehnologia informaţiei şi Internetul.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate