sâmbătă, 11 august 2012

Horoscop Berbec 2013 - profesieBerbecul traversează o perioadă îndelungată în care casa profesiei este puternic influenţată de către Pluton, un astru al schimbărilor, al finalurilor şi al setei de putere. 
Ambiţiile nativilor Berbec, într-o astfel de perioadă, sunt foarte mari, iar energia pe care Berbecii o investesc pentru a obţine succes pe plan profesional este de cea mai bună calitate. Ambiţia este însă atât de mare, încât uneori atrage greşeli de parcurs şi rupturi cu trecutul, tocmai în momentele în care totul părea să meargă perfect. Şi, de cele mai multe ori, asta se întâmplă tocmai din cauza a doua caracteristici unanim recunoscute ale Berbecului: graba şi lipsa de diplomaţie. 
Tocmai acestea sunt cele două planuri la care nativii Berbec trebuie să lucreze, dacă doresc succes pe plan profesional, în 2013
Şi însă un sfat: salariul va fi principala sursă de venit în acest an şi în anii următori, astfel că aici trebuie investită energia, şi nu spre atragerea unor alte surse mai puţin sigure de venit. Nu încercaţi aşadar, dragi Berbeci, să daţi vrabia din mână pentru cioara de pe gard şi nici să vindeţi blana ursului din pădure! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate