sâmbătă, 11 august 2012

Horoscop Berbec 2013 - bani

Cel mai important eveniment astral care influenţează situaţia financiară a Berbecului în 2013 (şi în următorii doi ani) este tranzitul lui Saturn prin Scorpion. Acesta influenţează în mod direct câştigurile care nu provin din muncă proprie, ci sunt obţinute pe diferite alte căi (cadouri, moşteniri, jocuri de noroc, diferite combinaţii financiare mai mult sau mai puţin dubioase, mai mult sau mai puţin legale). Dacă, în trecut, acestea mergeau cât de cât, rotunjind veniturile obţinute din salariu, între 2013 şi 2015 rar se va mai întâmpla să cadă vreo pleaşcă de acest fel pe capul nativilor Berbec.


Dimpotrivă, de acum înainte accentul trebuie pus pe muncă şi pe veniturile provenite din propriul salariu. Altfel, vor exista destule surprize neplăcute.

De altfel, în ceea ce priveşte salariul, veştile sunt excelente pentru prima jumătate a anului 2013. Jupiter în Gemeni aduce succes şi bani pentru Berbec, astfel că între ianuarie şi iunie există chiar posibilitatea ca el să poată pune deoparte ceva bani.

Horoscop Berbec 2013 - general

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate